Saturday, November 13, 2010

mereka rebutkan khairul fahmi che mat! hihi.

salam.
siapa KHAIRUL FAHMI CHE MAT?
siapa?
haha.

untuk pengetahuan semuam kahirul fahmi che mat merupakan penjaga gol kebangsaan.
ya. dia kacak!
muka macam Jepun.
hihi~



macam jepun kan?hihi


walaupun ada sedikit kontroversi berkenaan dengan perlawan Malaysia menentang China, namun semangat perjuangan pemain-pemain Malaysia perlu dipuji!
bayangkan, 3 layangan kad merah, tetap tidak meruntuhkan semangat juang anak-anak muda ini. kita perlu bangga!

mungkin nasib tidak menyebelahi mereka kan?
tapi, kalau ikut perasaan, nak je kutuk referee malam tu..
tak puas hati langsung!

okaylaa..
berbalik kepada tajuk entri di atas.
anda boleh saksikan conversation yang telah zureen lakukan dengan rakan-rakan sengal di laman facebook. bagi peminat-peminat setia KHAIRUL FAHMI, sila jangan maki kami laju-laju. haha.






apapun, saya minat lelaki yang boleh main bola.

okay. itu saja. haha. sambung study.

15 comments:

miemie said...

sohow demo apek ( panggilan manja )

zureen said...

hihi. yea2.. :)

iamnerves said...
This comment has been removed by the author.
iamnerves said...

pergh..org tgh panas pasal ref..
bley lak kamu konar ke golkeeper ni..
hahaha..
err..

p.ssempat promote blog nampak=p

zureen said...

iamnerves - hehe. tak. tak. kita nak cool down kan mereka-mereka semua je. :p apapun, malaysia main mantap!

hiro said...

sep kawe tu..

zureen said...

hiro - really? kirim sale ko die k? :)

kay yea said...

cm harem la reffffff..hee

zureen said...

kay yea- tahu xpeee.... rs nk sepak2 je mke dia laju2 kan? :P

Elia Si Jejariruncing said...

slm.. baru perasan blog ni ble ada org tag suh tgk..wah.. xsangka ada jugak yang nak rebutkan apek? takleh jd ni..hehehe. joking..

kalau nak tgk update or pic2 k.fahmi lg singgah la my blog =)

zureen said...

elia - okay. will follow u!

Haa Fakihah said...

d bestt gollie!

zureen said...

akak fakihah - hahah! :P

Anonymous said...

http://mforum.cari.com.my/viewthread.php?tid=520683&extra=page%3D1&page=1

tngok apa jadiiiii

['',] iman ['',] said...

Assalamialaikum , cntekk blog akk . referee mlm tu , ad bnda yg ta btol skit kut ngn otak dia . hahaa . bgus usaha akk . cool down kan org yg mrah :)