Friday, December 03, 2010

TIPS : ayat nak PIKAT awek (gerenti MELELEH!)

salam.
bila dah berblog-walking, zureen tertarik dengan tips ni :

p/s : sila buat kat gf korang. for sure, histeria 3 saat! sukaaaaa!!!

  1. excuse me, i baru lagi kat sini. boleh bagi direction camner nak pergi rumah u??
  2. u tau tak? mata u ni sama color ngn porsche i
  3. senang citer camni lah ape kata u amik telefon i ni, nanti i kol u.
  4. boleh x saya nak amik gambar sedari? nak tunjuk bukti kat kengkawan yg bidadari syurga betol2 dah menjelma
  5. mintak maaf cik. boleh saya pinjam telefon cik kejap? emergency ni!. mak saya pesan, kalau saya dah jatuh cinta, telefon dia cepat.
  6. nombor i hilang lah, boleh i mintak nombor u?
  7. helo, saya pencuri & saya saya kat sini sebab nak curi hati awak
  8. i tak tau camner nak cakap…tapi i dah rasa u dah betol2 curi hati i.
  9. sakit x bila jatuh dari syurga?
  10. kalau lah u ni burger baru kat mcdonalds, i akan panggil u, mcgorgeous!
  11. i perasan yg u perasan i perhatikan u, u perasan x?
  12. hai! nama saya right…Mr right.
  13. hai! saya MR right. ada org bagitau awak cari saya eh..?
  14. awak x penat ker? sebab sepanjang hari awak asyik berlegar-legar dlm kepala saya.
  15. hah, skrng saya dah ada depan awak, ape lagi 2 permintaaan awak?
  16. hai! saya cuma nak cakap i rasa u awek paling cantik pernah saya nampak, jadi saya belikan air ini untuk awak.
  17. hai! suara dalam kepala saya asyik hasut i suruh i dekat & bercakap dgn u.
  18. u tau x ape yg paling cambest dlm hidup u? i.
  19. hai! i cuma ada 3 bulan jer lagi untuk hidup.
homaigot! serius, if ada sape-sape cakap macam ni, memang leh wat zureen pengsan 2 saat! seriusss!! nice sangattt!!!

selamat mencuba!!!

    10 comments:

    nik rosmawati said...

    alahai...sweet nya.blh cair dgr ayat mcm ni :)

    zureen said...

    cik nik - haha! tahu xpe.. comel kan? kan?

    Anonymous said...

    yang cam best 5,6,7,11,14...

    zureen said...

    haha.. try laa! :) sweet!!

    ~NieZa~ said...

    paling suka yg 19!
    hahahahaha

    zureen said...

    nieza - wakakkaka! jajal!

    Qamarul said...

    haha akan di take note!!!

    zureen said...

    qamarul - hahah! bagus! mcm ni laa anak murid yang comel dan baik! hahahaha!

    Anonymous said...

    Aku hanya menambahkan feed Anda ke favorit saya. Saya sangat menikmati membaca posting Anda..

    zureen said...

    encik/cik anonymous - terima kasih! :)